Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 480g365kcal9g74.4g1g4.8g
Linssi-punainen (raaka)288g876kcal72g144g2.9g25.9g
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 240g55kcal4.3g5.8g0.5g5g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g48g80kcal8.4g10.2g0.6g0.4g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 4.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 7.2g52kcal0.1g0g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5736g2855kcal187.6g468.8g21.8g72.2g
Valittu annoskoko2868g1428kcal93.8g234.4g10.9g36.1g
Annoskoko puolitettuna1434g714kcal46.9g117.2g5.5g18.1g
Arvot/100g100g50kcal3.3g8.2g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226741