Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Oliiviöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.6g0.4g1.1g
Linssi, punainen, Go Green450g1463kcal108.1g220.6g4.5g54g
Vesi1876g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g42g50kcal1.1g2.5g3.8g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g180g108kcal2.7g23.4g0.2g1.6g
Tomaattipyree, Pirkka45g37kcal1.5g8.6g0.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5736g4187kcal234.4g535g100.8g123.4g
Valittu annoskoko2868g2094kcal117.2g267.5g50.4g61.7g
Annoskoko puolitettuna1434g1047kcal58.6g133.8g25.2g30.9g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322442