Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Kalaliemikuutio 33g101kcal3.3g11.2g4.6g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 180g137kcal8.1g23.2g0.4g1.8g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit751g976kcal22.5g15g97.6g0g
Purjosipuli300g57kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Paprika punainen 390g114kcal3.7g17.6g1.6g7.4g
Tonnikala öljyssä 841g1596kcal228g0g75.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 42g371kcal0g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5736g6723kcal544.2g149g445.4g33g
Valittu annoskoko2868g3361kcal272.1g74.5g222.7g16.5g
Annoskoko puolitettuna1434g1681kcal136.1g37.3g111.4g8.3g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080