Suklaaganache

130 g tummaa suklaata (Pandan Tumma suklaa)
2 dl vispikermaa.

Sulata suklaa varovaisesti mikrossa (kannattaa jättää hiukan suklaata sulamatta ja antaa sulanneen suklaan lämmön sulattaa loppuun, suklaa nimittäin palaa helposti ja on silloin ihan pilalla).

Vispaa kerma vispaimella.

Kaada sulannut suklaa ja sekoita.

Annostele tarjoilukulhoihin.

Voit tarjoilla heti, jolloin ganache on vielä vaahtomainen tai laittaa jääkaappiin, jolloin se kovettuu tuhdimmaksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Chan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma, Pirkka 2 dl174g591kcal3.5g4.7g62.6g0g
Hurmaava tumma suklaa (Panda), annos 130g113g581kcal5.5g59.9g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana574g2345kcal18g129.2g195.2g0g
Valittu annoskoko287g1173kcal9g64.6g97.6g0g
Annoskoko puolitettuna144g586kcal4.5g32.3g48.8g0g
Arvot/100g100g409kcal3.1g22.5g34g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121925