Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)111g155kcal12.3g0.4g11.6g0g
Sokeri 39g160kcal0g39.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g125kcal0g0g13.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21.1g0.4g1.1g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g2.8g11kcal0g2.7g0g0g
Raparperi 46g16kcal0.3g2.5g0g0.6g
Mansikka 32g15kcal0.2g2.6g0.1g0.6g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana574g1177kcal32g139.2g52g4.6g
Valittu annoskoko287g588kcal16g69.6g26g2.3g
Annoskoko puolitettuna144g294kcal8g34.8g13g1.2g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.2g9.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692