Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g73g20kcal0.4g4.3g0.1g1.8g
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu2.2g1.8kcal0g0.4g0g0g
Lehtiselleri 5.8g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%15g23kcal0.4g0.4g2.2g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl7.3g5.5kcal0.3g0.6g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana574g188kcal3.4g18.4g10.8g4.6g
Valittu annoskoko287g94kcal1.7g9.2g5.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna144g47kcal0.9g4.6g2.7g1.2g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153944