TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)63g173kcal6.9g31.9g1.8g1.7g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)100g279kcal18g0g23g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.7g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 14g4.4kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Luumutomaatti pirkka, 83g17g3.4kcal0.1g0.7g0.1g1g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%27g63kcal7.9g0.7g3.3g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%50g60kcal1.4g2.2g5g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana574g1238kcal69g73.4g73.8g6.4g
Valittu annoskoko287g619kcal34.5g36.7g36.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna143g309kcal17.3g18.4g18.5g1.6g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222945