Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g70g266kcal3.8g22.4g17.5g1.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen70g97kcal13.3g0g4.9g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Suippopaprika, makea, Pirkka21g5.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g35g60kcal2.7g1.8g4.5g1g
Kananmuna kuorineen punnittu21g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl18g60kcal0.3g0.5g6.1g0g
Tomaatti 14g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g26g71kcal8.7g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana574g1183kcal63.2g53.8g77.8g6g
Valittu annoskoko287g591kcal31.6g26.9g38.9g3g
Annoskoko puolitettuna144g296kcal15.8g13.5g19.5g1.5g
Arvot/100g100g206kcal11g9.4g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671