Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 94g36kcal0.9g6.5g0.2g2.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g19g49kcal5.1g0g3.2g0g
Hunaja 2.6g8.7kcal0g2.1g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g25g15kcal0.2g1.3g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana574g244kcal13.4g22.4g10g5.4g
Valittu annoskoko287g122kcal6.7g11.2g5g2.7g
Annoskoko puolitettuna144g61kcal3.4g5.6g2.5g1.4g
Arvot/100g100g43kcal2.3g3.9g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340111