Broileri-tomaattivuoka

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön siksi aikaa, kun keräilet muita raaka-aineita ja voitelet vuoan.

Halkaise ja huuhtele purjo / sipuli ja leikkaa puolirenkaiksi.

Paista broilerisuikaleet öljyssä, mausta chilillä, pippurilla ja yrteillä.

Kaada suikaleet vuokaan, sekoita joukkoon makaroni ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa.

Kuumenna pannussa vesi ja murennettu kanaliemikuutio sekä ruoka5%.

Kaada neste vuokaan ja sekoita.

Kypsennä n. 25 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

Sekoita pari kertaa.

Ota uunista ja levitä pinnalle tomaattiviipaleet ja ripottele juustoraaste niiden päälle.

Nosta uunin keskimmäiselle tasolle ja kypsennä vielä n. 10 minuuttia.

Anna vuoan vetäytyä 10 minuuttia ennen ruokailua.

Nauti lisäkkeeksi salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1838 grammaa

Keygen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g47g45kcal9.4g0g0.3g0g
Makaroni ( tumma Torino )47g164kcal8.4g27.7g1.8g2.8g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Ruokakerma 5%, cocos&lime (Valio), annos 250g39g29kcal0.9g2.1g1.9g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g1.7g4.8kcal0.3g0.1g0.3g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu4.7g12kcal1.5g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 33g7.5kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Basilika, kuivattu 0.5g1.2kcal0.1g0.1g0g0.2g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana575g577kcal42.4g65.6g13.6g8.2g
Valittu annoskoko287g288kcal21.2g32.8g6.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna144g144kcal10.6g16.4g3.4g2.1g
Arvot/100g100g100kcal7.4g11.4g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163572