Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g124kcal14.2g0g7.5g0g
Kaali, valkokaali150g32kcal1.8g5.1g0.3g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 7.5g24kcal0.6g4.7g0.1g0.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana575g520kcal34.2g25g31g9.4g
Valittu annoskoko287g260kcal17.1g12.5g15.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna144g130kcal8.6g6.3g7.8g2.4g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264423