Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 65g80kcal13.8g0g2.7g0g
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 8.8g6.7kcal0.4g1.1g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)1.3g6.9kcal0g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g71g43kcal1.1g9.3g0.1g0.6g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Paprika punainen 22g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana575g409kcal32.6g29.2g17.6g3.2g
Valittu annoskoko287g205kcal16.3g14.6g8.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna144g102kcal8.2g7.3g4.4g0.8g
Arvot/100g100g71kcal5.7g5.1g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236