Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 251g448kcal40.6g17.9g20g17.8g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana575g1140kcal82.2g38.8g65.2g36.6g
Valittu annoskoko288g570kcal41.1g19.4g32.6g18.3g
Annoskoko puolitettuna144g285kcal20.6g9.7g16.3g9.2g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089