Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g52g208kcal3.8g32.2g7.3g0.6g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Sokeri 44g179kcal0g44.1g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa83g83kcal9.2g2.5g4.2g0g
Karpalo 42g14kcal0.2g1.4g0.3g1.4g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio42g58kcal1.2g2.7g5g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.1g8.3kcal0g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana575g1166kcal34.6g170.2g38.2g4g
Valittu annoskoko288g583kcal17.3g85.1g19.1g2g
Annoskoko puolitettuna144g292kcal8.7g42.6g9.6g1g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239