Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri16g63kcal0g15.6g0g0g
Sokeri 16g63kcal0g15.6g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.2g1.3kcal0g0.1g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana575g257kcal0g62.6g0g0g
Valittu annoskoko287g128kcal0g31.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna144g64kcal0g15.7g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464