Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g83g308kcal3.8g25.8g20.8g3.1g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g31g60kcal5.9g0g4.1g0g
Katkarapu 38g26kcal5.4g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Maito, Kevyt42g19kcal1.3g2g0.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl21g71kcal0.4g0.6g7.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa21g63kcal4.8g0g4.8g0g
Tilli, tuore 4.2g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana575g1196kcal52g58g82.8g6.8g
Valittu annoskoko288g598kcal26g29g41.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna144g299kcal13g14.5g20.7g1.7g
Arvot/100g100g208kcal9g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266415