Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 178g348kcal33.3g0g24.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.9g1.9kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)32g21kcal4.8g0g0.2g0g
Tomaatti 22g5.1kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g36g43kcal2.9g2g2.5g0g
Tilli, tuore 8.9g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana575g845kcal82.8g6.2g54g1g
Valittu annoskoko288g423kcal41.4g3.1g27g0.5g
Annoskoko puolitettuna144g211kcal20.7g1.6g13.5g0.3g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1.1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279641