Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 104g29kcal2.4g3g0.2g2.3g
Kymppi kevyt piirakkataikina83g200kcal5.8g31.9g5.3g2.5g
Oltermanni, perinteinen38g135kcal9.4g0g10.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)31g52kcal0.9g1.3g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana575g910kcal43.8g72.6g47.8g9.6g
Valittu annoskoko288g455kcal21.9g36.3g23.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna144g228kcal11g18.2g12g2.4g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282729