Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell78g86kcal18g0g1.6g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g63g225kcal9g36.8g4.4g5.9g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g72g124kcal8.3g16.6g1.2g9.5g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)44g77kcal0.9g1.5g7.4g1.9g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g31g38kcal1.3g6.6g0.6g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana575g1099kcal75g123g30.4g36.4g
Valittu annoskoko288g549kcal37.5g61.5g15.2g18.2g
Annoskoko puolitettuna144g275kcal18.8g30.8g7.6g9.1g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023