Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1400g1002kcal25.5g202g2.8g15g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g840g916kcal201.6g0.8g8.4g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml350g525kcal7g8.7g52.5g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g280g238kcal3.9g12.3g19.6g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5740g5361kcal476g447.6g166.6g31.6g
Valittu annoskoko2870g2680kcal238g223.8g83.3g15.8g
Annoskoko puolitettuna1435g1340kcal119g111.9g41.7g7.9g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046