Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g476g414kcal85.7g7.1g4.8g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)420g731kcal73.9g0g48.7g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g210g21kcal2.3g2.1g0.4g2.1g
Kurkku 420g46kcal2.4g5.9g0.4g2.9g
Tomaatti 420g96kcal2.4g14.5g1.3g5.9g
Paprika punainen 280g82kcal2.6g12.6g1.1g5.3g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g560g364kcal72.8g11.2g1.7g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore84g21kcal0g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5740g3549kcal484.2g122g116.8g32.6g
Valittu annoskoko2870g1774kcal242.1g61g58.4g16.3g
Annoskoko puolitettuna1435g887kcal121.1g30.5g29.2g8.2g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573