Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 667g507kcal12.5g103.3g1.3g6.7g
Porkkana 333g109kcal2.1g18.5g0.7g8.5g
Sipuli 133g40kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Paprika keltainen 67g20kcal0.6g3.4g0.1g1.3g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)400g520kcal72g8.8g24.4g0.4g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi10g33kcal0.4g1.5g2.8g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g133g213kcal10.7g6.7g16g2g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g133g227kcal4.7g7.3g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5752g3339kcal209.4g311.8g131.2g42.4g
Valittu annoskoko2876g1670kcal104.7g155.9g65.6g21.2g
Annoskoko puolitettuna1438g835kcal52.4g78g32.8g10.6g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964