Nypyn lohikatkarapupiirakka

Tästä annoksesta tulee iso uunipannullinen.

Paista 220 asteessa 35 min uunin alaosassa.

Käytin siis 2 sunnuntaipiirakkapohjaa.

Pohjan päälle katkaravut, lohi silputtuna, vihannekset.

Pilkoin siis kaikki täyteainekset isoon kippaan, sekoitin sekaisin ja sitten kippasin pohjan päälle.

Tällä määrällä täytettä on runsaasti.

Päälle sitten kevytkermasta, kananmunista, juustoraasteesta ja mausteista sekoitettu liemi.

( ja tietysti samassa kipassa, missä sekoitin täytteen, ei lisää tiskejä nääs)

Toinen kerma oli valion yrttinen ruokakerma, kun sattui olemaan kaapissa.

Vähemmillä kaloreilla pääsisi jos molemmat 4 % Floran sekoitetta tai peräti maitoa.

Mausteena pippurisekoitusta, tilliä en punninnut.

Hiilihydraatteja melko vähän, sopinee myös niitä pelkääville

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai60g223kcal3g19.3g15g1.2g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 23g39kcal4g0g2.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%30g48kcal0.8g0.8g4.5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)30g18kcal0.3g1.4g1.2g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)30g78kcal7.8g0.5g5.1g0g
Katkarapu, rainbow45g45kcal10.4g0g0.4g0g
Tilli, tuore 7.5g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Purjosipuli 23g5.2kcal0.4g0.5g0g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 15g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g994kcal60.4g46.2g63g4g
Valittu annoskoko288g497kcal30.2g23.1g31.5g2g
Annoskoko puolitettuna144g248kcal15.1g11.6g15.8g1g
Arvot/100g100g172kcal10.5g8g10.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448238