Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 87g299kcal8.9g60.9g1g3g
Sokeri 57g231kcal0g56.9g0g0g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow42g230kcal0.4g0.4g25.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)17g21kcal1.8g0.1g1.5g0g
Piimä, rasvaton (Valio)34g11kcal1.1g1.5g0g0g
Mustikka metsä- 50g22kcal0.3g3.2g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g1634kcal25.2g247.2g55.8g9.4g
Valittu annoskoko288g817kcal12.6g123.6g27.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna144g409kcal6.3g61.8g14g2.4g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105