Porkkanapiirakka

Vaahdota kananmunat ja sokeri, lisää joukoon voisula, porkkanaraaste ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 1 tl ruokasoodaa, 1 tl leivinjauhetta ja 1 rkl kanelia.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista uunissa noin 20 minuuttia 200 asteessa.

Kuorrutus:
50 g voisulaa, tomusokeri, 1 tl vaniljasokeria ja 2 purkkia Hovi tuorejuustoa sekoitetaan massaksi ja levitetään jäähtyneen piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 39g48kcal4.2g0.1g3.5g0g
Sokeri 55g221kcal0g54.5g0g0g
Voi 32g233kcal0.4g0.1g26.1g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.4g8.8kcal0.1g1.9g0.1g0g
Voi 8g58kcal0.1g0g6.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g40g160kcal0g40.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Hovi tuorejuusto appelsiini32g106kcal2.2g4.2g8.7g0g
Mantelirouhe, 1 rkl10g56kcal2g0.5g4.9g1.1g
Porkkana 69g23kcal0.4g3.8g0.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g1837kcal18.8g212.6g99.8g5.8g
Valittu annoskoko288g919kcal9.4g106.3g49.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna144g459kcal4.7g53.2g25g1.5g
Arvot/100g100g319kcal3.3g36.9g17.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192944