Suklaa-mantelitorttu (karppi)

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyöreään vuokaan, halkaisijaltaan noin 23cm
7. paista 200 asteessa 15 minuuttia

kuorruttaminen:

Sulata kattilassa suklaa miedolla lämmöllä, lisää kerma ja voi, sekoita tasaiseksi ja levitä tortulle.

Anna jähmettyä jääkaapissa ainakin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Tekno

Tekno sanoi...

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyör


perjantai 05.11.2010 klo 06:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 75g545kcal0.9g0.3g61.1g0g
Hermesetas -neste2.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g45g271kcal10.8g3g24.3g0g
Kaakaojuomajauhe goody cao (Lidl), annos 10g20g73kcal0.9g15.8g0.6g1.3g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Tumma suklaa 81% (Lidl), annos 13g60g310kcal6g13.7g25.7g0g
Kuohukerma, lidl25g96kcal0.5g0.9g10g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g2790kcal52.2g69.6g258.6g2.6g
Valittu annoskoko288g1395kcal26.1g34.8g129.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna144g698kcal13.1g17.4g64.7g0.7g
Arvot/100g100g485kcal9.1g12.1g44.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201261