Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 97g334kcal9.9g68.1g1.2g3.4g
Sokeri 48g194kcal0g47.7g0g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Rypsiöljy 42g372kcal0g0g42.1g0g
Mustikka metsä- 90g40kcal0.4g5.7g0.5g3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.6g12kcal0g2.9g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g1953kcal20.8g261.4g87.6g12.8g
Valittu annoskoko288g977kcal10.4g130.7g43.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna144g488kcal5.2g65.4g21.9g3.2g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746