Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%53g89kcal10.5g0g5.3g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g38g21kcal0.6g4.5g0.1g0g
Punajuuri 34g13kcal0.3g2.3g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.7g4.6kcal0.3g0.1g0.3g0g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g11g30kcal2g0.2g2.4g0g
Vesi135g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g345kcal27.8g15.6g18.6g2.2g
Valittu annoskoko288g173kcal13.9g7.8g9.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna144g86kcal7g3.9g4.7g0.6g
Arvot/100g100g60kcal4.8g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114