Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g84g432kcal7.5g24.6g33.8g5g
Voi, 1 tl, 5 g60g435kcal0.6g0.6g47.7g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton7.4g24kcal1.7g0.8g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 60g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl75g253kcal1.5g2.2g26.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g2478kcal37.4g61.8g230.4g10g
Valittu annoskoko288g1239kcal18.7g30.9g115.2g5g
Annoskoko puolitettuna144g620kcal9.4g15.5g57.6g2.5g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347