Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki125g85kcal15.2g4.9g0.2g0g
Edam 24% (Arla)75g240kcal19.5g0g18g0g
Kananmuna kuorineen punnittu68g86kcal7.5g0.2g6.1g0g
Vehnälese 6g14kcal0.8g0.9g0.3g2.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 12g36kcal1g6.6g0.2g1.7g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g929kcal88.2g27g49.6g7.8g
Valittu annoskoko288g465kcal44.1g13.5g24.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna144g232kcal22.1g6.8g12.4g2g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577