Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 48g165kcal4.9g33.6g0.6g1.7g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g27g110kcal0g27g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)20g6.4kcal0.6g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.7g0g0.6g0g
Mustikka metsä- 80g35kcal0.4g5.1g0.5g2.6g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 50g30kcal4.9g1.5g0.2g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g18g73kcal0g18g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g1267kcal26.6g176.6g46.8g8.6g
Valittu annoskoko288g634kcal13.3g88.3g23.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna144g317kcal6.7g44.2g11.7g2.2g
Arvot/100g100g220kcal4.6g30.6g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296999