Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Sokeri 57g233kcal0g57.3g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)45g324kcal0.4g0.4g36g0g
Vehnäjauho puolikarkea 59g201kcal6g40.9g0.7g2g
Leivinjauhe 2.3g4kcal0.1g0.9g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 23g10kcal0.7g1.1g0.3g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.5g15kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 6.7g3.1kcal0.2g0.3g0.1g0g
Mantelilastu (A la meira)23g135kcal5.4g1.5g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g2147kcal39g249.6g109g4.4g
Valittu annoskoko288g1074kcal19.5g124.8g54.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna144g537kcal9.8g62.4g27.3g1.1g
Arvot/100g100g373kcal6.8g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928