Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 200g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Vehnälese 3g6.9kcal0.4g0.5g0.1g1.1g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g20g68kcal0.4g0.6g7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu24g30kcal2.6g0.1g2.2g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g330kcal10.8g21.8g19.8g9.4g
Valittu annoskoko288g165kcal5.4g10.9g9.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna144g83kcal2.7g5.5g5g2.4g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060