Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.8g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Bataatti, kuorittu 15g12kcal0.2g2.5g0g0.4g
Palsternakka 7.5g4.8kcal0g0.9g0g0.3g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas7.5g21kcal1.4g0g1.7g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.5g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.5g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g194kcal6g31g4.6g4.4g
Valittu annoskoko288g97kcal3g15.5g2.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna144g49kcal1.5g7.8g1.2g1.1g
Arvot/100g100g34kcal1g5.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097