Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 79g295kcal11.4g45g5.8g7.9g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g49g158kcal0.8g0g17.3g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g10g35kcal1.4g5.5g0.7g1.1g
Leivinjauhe 4.9g8.7kcal0.3g1.9g0g0g
Sokeri 84g340kcal0g83.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu61g77kcal6.7g0.2g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g1827kcal41.2g272.8g58.6g18g
Valittu annoskoko288g914kcal20.6g136.4g29.3g9g
Annoskoko puolitettuna144g457kcal10.3g68.2g14.7g4.5g
Arvot/100g100g317kcal7.2g47.4g10.2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241