Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g226g323kcal45.2g0g15.8g0g
Kananmuna kuoreton 34g48kcal4.2g0.1g3.5g0g
Lanttu 28g8.1kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g759kcal99.4g2.8g38.8g1g
Valittu annoskoko288g379kcal49.7g1.4g19.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna144g190kcal24.9g0.7g9.7g0.3g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893