Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 85g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 24g98kcal0g24.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4.3g13kcal0.5g2.6g0.3g1.2g
Kananmuna, omega, 1 kpl7.8g10kcal1g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 129g444kcal13.2g90.6g1.6g4.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl28g256kcal0g0g28.4g0g
Hiiva 7.1g5.3kcal0.9g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g1654kcal31.2g235g61.8g12.4g
Valittu annoskoko288g827kcal15.6g117.5g30.9g6.2g
Annoskoko puolitettuna144g414kcal7.8g58.8g15.5g3.1g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693