Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)44g14kcal0.2g2.9g0.1g0.7g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)127g177kcal14.1g0.5g13.2g0g
Sokeri 47g192kcal0g47.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g7.9kcal0g2g0g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 52g177kcal5.3g36.1g0.6g1.8g
Rypsiöljy 14g127kcal0g0g14.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g1396kcal39.4g179g56.4g5g
Valittu annoskoko288g698kcal19.7g89.5g28.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna144g349kcal9.9g44.8g14.1g1.3g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566