Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g50g180kcal4g39.4g0.2g0.8g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1.4g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell63g68kcal15g0g0.3g0g
Pesto rosso9g26kcal0.4g0.5g2.5g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g7.5g5.6kcal0.2g1.1g0.1g0g
Findus thai wokkivihannekset63g16kcal0.8g2.5g0.3g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g5.6g6.1kcal0.1g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana577g639kcal41.2g90g11g5.4g
Valittu annoskoko289g320kcal20.6g45g5.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna144g160kcal10.3g22.5g2.8g1.4g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=385823