Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen42g15kcal0.1g3.5g0g0.6g
Kalaliemikuutio 1.9g5.7kcal0.2g0.6g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Katkarapu 47g32kcal6.8g0g0.5g0g
Flora kevyt ruoka 7%47g40kcal0.5g2.1g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana577g208kcal16.4g16.6g8.4g2.4g
Valittu annoskoko289g104kcal8.2g8.3g4.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna144g52kcal4.1g4.2g2.1g0.6g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181