Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu38g113kcal1.5g1.5g11.2g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)47g28kcal0.5g2.1g1.9g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g56g135kcal10.1g0g10.1g0g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g81g269kcal9.8g53.3g1.8g4.9g
Valkoviini kuiva 23g15kcal0.1g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.7g0.3g0g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana577g1243kcal45.6g119.2g61g11g
Valittu annoskoko289g622kcal22.8g59.6g30.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna144g311kcal11.4g29.8g15.3g2.8g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.6g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82979