Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)62g216kcal7.5g44.3g1g5.1g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen125g150kcal22.5g1.5g7.5g0.2g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia31g47kcal5.3g0g2.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.1g8.1kcal0.4g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana577g915kcal73.6g106g24.4g12.8g
Valittu annoskoko289g457kcal36.8g53g12.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna144g229kcal18.4g26.5g6.1g3.2g
Arvot/100g100g158kcal12.7g18.4g4.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109927