Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 238g171kcal38.5g0g1.7g0g
Tilli, tuore 5.8g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Ruohosipuli 12g2.6kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli29g53kcal2.5g0.6g4.4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.9g2kcal0g0.3g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.5g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g465kcal83g3.4g12.4g1g
Valittu annoskoko289g232kcal41.5g1.7g6.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna144g116kcal20.8g0.9g3.1g0.3g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142308