Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa188g32kcal0.8g4.7g1.1g1.3g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%63g157kcal9.4g1.9g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g6.9g20kcal0.6g1.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana577g434kcal22.4g18.6g30.2g3.6g
Valittu annoskoko289g217kcal11.2g9.3g15.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna144g109kcal5.6g4.7g7.6g0.9g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175