Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 117g89kcal2.2g18g0.2g1.2g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.3g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g7g25kcal0.2g5.7g0.1g0.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.6g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 59g66kcal12.4g0g1.8g0g
Rypsiöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kaali, valkokaali47g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Sieni tatti, hapero 12g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)5.8g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g755kcal33.2g53g44.8g5.8g
Valittu annoskoko289g378kcal16.6g26.5g22.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna144g189kcal8.3g13.3g11.2g1.5g
Arvot/100g100g131kcal5.7g9.2g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204282