Paprikapaistos

Leikkaa paprikoista (4) kannet ja siemenkota pois.

Paista jauheliha, sipuli ja kesäkurpitsa.

Mausta oreganolla valkosipulilla, suolalla yms haluamillasi mausteilla.

Täytä paistoksella paprikat ja lisää päälle tuorejuusto.

Paista 175 asteessa n. 45 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Ptuhkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 105g31kcal1g4.7g0.4g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha55g91kcal10.4g0g5.5g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 77g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 44g76kcal3.3g1g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g427kcal30.4g16g25.6g5.2g
Valittu annoskoko289g214kcal15.2g8g12.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna144g107kcal7.6g4g6.4g1.3g
Arvot/100g100g74kcal5.3g2.8g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332992