Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Kahvikerma hyla Valio9g13kcal0.3g0.4g1.1g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g131g236kcal24.9g0g14.4g0g
Lanttu 23g6.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss1.9g8.4kcal0.1g0.9g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g545kcal51.4g7.8g32.2g2.2g
Valittu annoskoko289g273kcal25.7g3.9g16.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna144g136kcal12.9g2g8.1g0.6g
Arvot/100g100g94kcal8.9g1.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335139