Possurullat

Nuiji possunfileepihvit ohuiksi, mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla.

Murustele kuivatut sienet (n. 7g kuivasieniä) turpoamaan ranskankermaan.

Kuullota öljyssä pieniksi pilkottuja sipuleita + chiliä sekä sinapinsiemeniä.

Lisää seos ranskankerman ja sienten joukkoon.

Jaa täyte tasaisesti pihveille, levitä.

Kääri pihvit rullalle ja kiinnitä coctailtikulla.

Paista nopeasti kuumalla pannulla rullia molemmin puolin, niin että pinta ruskistuu.

Paista rullat uunissa kypsiksi, n. 175c ja 25-30min.

Vinkki: Pilko öljyttyyn uunivuokaan kasviksia (esim.

porkkana, peruna, lanttu) ja paista niitä ensin 225 asteessa n. puoli tuntia.

Kun olet paistanut rullat pannulla, lisää ne uunivuokaan kasvisten päälle ja huuhtaise vielä pannu pienellä vesimäärällä, jonka kaadat kasvisten uunivuokaan.

Laske lämpö 175 asteeseen ja kypsennä loppuun.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisä/ulkofilee, rasvaa 4,5%210g227kcal44g0g5.5g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g5.2g1.6kcal0.1g0.3g0.1g0.2g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g13g3.9kcal0.1g0.5g0g0g
Kevyt ranskankerma rasvaa 10% (Ehrmann), annos 200g22g26kcal0.7g0.9g2.2g0g
Auringonkukkaöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Voi 5.2g38kcal0.1g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana577g707kcal91.2g7.2g34.6g1.4g
Valittu annoskoko289g354kcal45.6g3.6g17.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna144g177kcal22.8g1.8g8.7g0.4g
Arvot/100g100g123kcal15.8g1.2g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340131