Spagetti bolognese (karppi)

Paista sipulit ja jauheliha.

Lisää tomaattimurskat ja lihaliemijauhe.

Sekoita ja anna porista, että neste haihtuu osittain.

Mausta oreganolla, pippureilla ja paprikajauheella.

Tarkista suola.

Keitä spagetti, valuta ja sekoita kastikeen sekaan.

Lisää annoksen päälle reilusti juustoraastetta ja Nam!, herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)100g25kcal1g5.5g0g1.4g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 2.7g5.8kcal0.8g0.2g0.2g0g
Sipuli kuivattu 8g22kcal0.8g2.8g0.1g2.8g
Spagetti, hiilariton,375g (Dreamfields), annos 56g28g95kcal3.5g2.5g0.5g2.5g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana577g738kcal47.2g22g35.6g13.4g
Valittu annoskoko289g369kcal23.6g11g17.8g6.7g
Annoskoko puolitettuna144g185kcal11.8g5.5g8.9g3.4g
Arvot/100g100g128kcal8.2g3.8g6.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89110