Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 500g163kcal2.2g17.3g3.5g16.5g
Sokeri 340g1381kcal0g339.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 38g127kcal0g31g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 2001g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g3342kcal4.4g776.4g7g34g
Valittu annoskoko2880g1671kcal2.2g388.2g3.5g17g
Annoskoko puolitettuna1440g836kcal1.1g194.1g1.8g8.5g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.5g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100771